El 8 de març, in via s’atura

Aquest dijous dia 8 de març, l’Associació in via s’aturarà en defensa els drets de les dones i en lluita per fer visible i denunciar les desigualtats i les violències que patim. És per això que l’entitat tancarà portes i aturarà la major part dels seus serveis per centrar-se a donar veu a les dones en la manifestació convocada el mateix dia 8 a les 18.30h al Passeig de Gràcia.

Els únics serveis que romandran oberts seran els serveis de 24h, Infància Respon i els de la Casa de la Jove. Aquests serveis no poden aturar-se, ja que l’atenció que ofereixen ha d’estar garantida cada dia 24 hores.

El dia 8, doncs, alçarem les nostres veus en defensa dels drets de les dones. L’equip professional i voluntari i els socis i sòcies que hi vulguin assistir estem totes i tots convocades a les 17,30h al passeig de Gràcia/cruïlla amb Gran via, davant del Cinema Comedia.

Manifest institucional i campanya #VeusqueNoVeus

D’altra banda, l’entitat s’ha adherit també al manifest institucional pel 8 de març i a la campanya #VeusQueNoVeus de l’Institut Català de les Dones per reivindicar la millora de la visibilitat de les dones als mitjans de comunicació i a la societat en general.

Podeu llegir el manifest aquí.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *