Campanya 8M
Dia Internacional de la Dona

Amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Dona, el 8 de març, aquest any hem posat en marxa una campanya a través de les nostres xarxes socials per convidar a tothom a explicar com actua davant tot tipus de violències masclistes en el seu dia a dia i així recollir entre totes una sèrie de bones pràctiques feministes i compartir-les! Perquè les petites accions que fem cada dia compten i sumen per construir una societat més justa. I perquè tenim molts #MotiusPerNOCallar !

Podeu participar fins el mateix dimecres 8M compartint les vostres aportacions a través de xarxes socials amb el hashtag #MotiusPerNOCallar o bé enviant-nos la vostra proposta (en qualsevol format, ja sigui una frase, text, fotografia, vídeo…) al mail comunicacio@invia.cat ! Recollirem totes les propostes i les afegirem en aquesta web perquè sigui consultada per tothom.

#MotiusPerNOCallar

Us convidem a anar juntes a la Manifestació 8M!

Les treballadores, voluntàries, usuàries i famílies de l’Associació in via anirem juntes a la Manifestació 8M i us convidem a venir amb nosaltres! Estarem dimecres 8 de març a les 18h a fora la parada de metro Urgell (línea 1), a la cantonada de carrer Villarroel amb Gran Via de les Corts Catalanes (cantó de muntanya, mireu el mapa de sota). Per qualsevol dubte escriu-nos a esdeveniments@invia.cat

Comparteix la Campanya!

8M altres anys

8M 2022: #ElTreballTéVeuDeDona ! (campanya a xarxes, WOMART amb Rebobinart i Wallspot, Visibilitzem-les II, Manifestació, mitjans…)

8M 2021: Neix Visibilitzem-les!

8M 2019:  Posicionament de l’Associació in via,  i #EnsAturem #VagaFeminista

8M 2018: Les Dones del món ens aturem! #VeusQueNoVeus #8MinviaPara , Manifest 8M, Manifestació 8M.

8M 2017: El dret a fer soroll!

8M 2016: El dia per a commemorar les dones trencadores!