jornadas FEPA XVI

Participem a les XVI Jornadas FEPA “El bienestar emocional de la juventud extutelada”

Els dies 11 i 12 de novembre vam participar a les XVI Jornadas FEPA (Federación de Entidades con Proyectos y Pisos Asistidos) com cada any, les quals tractaven “El bienestar emocional de la juventud extutelada”. Vam poder realitzar dues ponències:

El primer dia, el Josep Castillo i la Carla pereyra van fer la intervenció “L’atenció psicològica a la joventut extutelada: Promoció del benestar psicològic i trencament de la transmissió transgeneracional del maltractament“. Van parlar sobre el procés terapèutic que fem des del projecte HAMADA a la joventut extutelada que fa demanda de teràpia, els passos d’aquest procés, les dificultats que poden sorgir, i els principis teòrics que el regulen.

El darrer dia, la Patricia Ortuño i la Irene Andres van iniciar el diàleg sobre “Claves del éxito para el proceso de emancipación desde la perspectiva de género“. La taula rodona amb altres entitats va tractar sobre les particularitats del procés d’emancipació de les joves des d’una perspectiva de gènere: diferenciant l’autonomia funcional de l’autonomia emocional, incidint sobre les variables de gènere i sobre com acompanyar psicològicament i educativament

Ha estat un plaer participar en aquestes jornades i també escoltar les intervencions d’altres companyes!

Si voleu saber-ne més aneu al següent enllaç: Jornadas FEPA 2021 – Fepa (fepa18.org)


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *