Els beneficis de la Cursa de la Mercè d’enguany seran per a l’Associació in via

La Cursa de la Mercè arriba enguany a la seva 45a edició i ho fa amb diverses novetats, una de les quals ens fa especial il·lusió: i és que tot el que es recapti aquest any en inscripcions anirà íntegrament a l’Associació in via per contribuir a la nostra lluita contra les violències masclistes

L’esdeveniment se celebrarà el diumenge 17 de setembre en el marc de les Festes de la Mercè i tindrà el seu recorregut habitual, amb sortida i arribada a l’avinguda de la Reina Maria Cristina. La cursa constarà de la seva prova principal de 10 quilòmetres, així com de la modalitat de cursa inclusiva de dos quilòmetres, cohesionada amb la modalitat principal. En aquesta hi podran participar les persones amb discapacitat intel·lectual o amb mobilitat reduïda que, per condició física, no puguin fer una distància de 10 km. 

Com a novetat d’enguany, la Cursa de la Mercè inclou una nova modalitat dirigida als joves nascuts entre el 2007 i el 2011 que vulguin fer esport i unir-se a una de les curses més emblemàtiques de la ciutat: la Cursa Mercè Jove Bimbo Global Race. Aquesta nova modalitat compta amb dues distàncies a córrer en funció de l’edat: 0,8 i 1,6 kilòmetres i es disputarà un cop hagin arribat a la meta els participants de les altres dues curses. 

Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer a través de la pàgina web que ha habilitat l’Ajuntament de Barcelona. El cost per a la cursa és de 5€ i de 7€ si no es disposa del xip groc, ja que aleshores s’ha de llogar; la inscripció a la inclusiva és gratuïta per a persones amb discapacitat intel·lectual i el cost de la cursa jove és de 3€. 

Així que ja podeu començar a fer estiraments, que ens veiem el 17 de setembre i val més que estiguem totes ben preparades! 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *