Publicitat a les estacions de Renfe per arribar més lluny

Aquest mes de febrer hem llançat una campanya de publicitat exterior a les diferents estacions de Renfe de la ciutat de Barcelona i àrea metropolitana per donar-nos a conèixer més enllà del districte de Sant Martí, on tenim la seu actualment.

Les entitats i associacions del tercer sector dediquem la major part dels nostres recursos i pressupost a l’atenció a les persones i col·lectius vulnerables per als quals treballem. És per això que aquesta campanya ha estat possible gràcies a un acord de col·laboració amb Exterior Plus, empresa que gestiona la comercialització dels espais publicitaris a la xarxa Adif i Renfe de tota Espanya. Moltes gràcies pel seu suport i solidaritat!

El principal objectiu de la campanya és donar a conèixer l’Associació in via a la ciutat de Barcelona i aconseguir que les dones víctimes de violències masclistes sàpiguen que des de l’associació els oferirm l’acompanyament integral que poden necessitar, sempre des d’una perspectiva de Drets Humans i de gènere interseccional i transcultural.

D’altra banda, també volem fer servir aquesta oportunitat per recaptar fons que ens permetin ampliar els nostres serveis i donar la millor atenció possible. És per això que hi hem afegit una crida a fer una donació a través de Bizum al 02501 per tal d’ajudar-nos a poder seguir fent el que millor fem: treballar en la prevenció i per l’erradicació de les condicions de desigualtat que generen violència i discriminació, des de l’atenció i l’acompanyament integral a dones, infància, joventut, famílies i col·lectius vulnerabilitzats.

Estació Clot (Barcelona)
Estació Plaça Catalunya (Barcelona)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *