Vine al concert #ProuViolència i celebra amb nosaltres el nostre 65è aniversari

El proper dimarts 20 de novembre a partir de les 20.00h et convidem a que celebris amb nosaltres el nostre 65è aniversari. Aquest dia bufarem les espelmes en el marc del concert #ProuViolència, un esdeveniment musical a la sala La Nau de Poblenou amb el qual commemorarem a ritme de rock and roll tots els nostres anys de lluita contra la violència, les desigualtats i l’exclusió social.

Ho farem amb un acte solidari i enfocat a denunciar, un cop més, la xacra dels diferents tipus de violència que existeixen, especialment els perpetrats contra les dones i infants. Per això l’esdeveniment portarà com a titol un lema clar i contundent, #ProuViolència, tot i que també tindrà el seu component lúdic, un concert enèrgic i ple de ritme, que serà presentat per l’actor Pep Planas i que en l’aspecte artístic anirà a càrrec de la banda The Naintis, especialitzada en recordar la millor música rock i pop dels 90.

El concert és gratuït. S’obriran portes a les 20.00 i el concert pròpiament dit començarà a partir de les 20.30h. Us hi esperem!

Aquest, però, no serà l’únic acte de celebració del 65 aniversari. Ja estem preparant altres actes molt especials, com la inauguració d’una exposició i la celebració d’una cursa solidària. Us n’informem en breu!

Recordatori
  • Acte: concert #ProuViolència.
  • Lloc: sala La Nau de Poblenou. C/Àlaba 30, 08008, Barcelona.
  • Hora: 20.00h obertura de portes. 20.30h: concert.
  • Preu: gratuït.

2 comments “Vine al concert #ProuViolència i celebra amb nosaltres el nostre 65è aniversari


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *