Posa’t la capa!

El proper 8 de maig en posarem la capa per celebrar la segona Gimcana Solidària SHBCNday. Superheroi(ne)s BCN Day 2016 és una activitat no competitiva, que combina la festa, l’espectacle i la superació de proves físiques, per donar suport a cinc causes solidaries. Amb la participació a aquesta festa es contribueix a recolzar projectes que impulsen entitats socials per millorar la vida d’altres persones.

Per què Superheroi(ne)s

Cada dia, milers de persones s’esforcen per superar dificultats: familiars, socials o econòmiques. Altres s’ofereixen per ajudar les persones que ho necessiten, des de les entitats socials. Uns i altres són superherois i superheroïnes que lluiten contra malvats com els Prejudicis, la Injustícia, la Ignorància o la Pobresa.

Volem aconseguir sensibilitzar a la ciutadania sobre les problemàtiques d’exclusió social i l’esforç heroic de moltes persones que lluiten dia a dia per superar-les. Donar a conèixer les entitats que estan a primera línia, la força dels seus projectes i el potencial de la seva col·laboració. Mobilitzar i divertir a la ciutadania per captar fons per aquests superherois i superheroïnes.

Ens inspira posar en valor la festa, els reptes, la solidaritat i el treball en equip, en una activitat divertida per segon any consecutiu. Organitzar una acció per a tothom, sigui quina sigui la seva condició física o edat. La participació en grup ho permet. Crear una nova modalitat d’activitat solidària, diferent d’una cursa o una marxa, que ja te precedents en altres ciutats del món.

Acepteu el repte? #posatlacapa#superheroisbcn

Us esperem el 8 de Maig a les 10 del matí al costat de les Fonts de Montjuic!

http://www.superheroisbcn.cat/

https://www.facebook.com/Superheroines-BCN-Day

@superheroisbcn

 

 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *