Festa solidària a la Sala Canela en benefici del projecte BigUp i l’eradicació de la violència masclista

El 5 de Gener la sala Canela, juntament amb l’Associació “in via”, organitzen una nit solidària amb la música en viu de les bandes Shakti I&I (reggae) i Rey Yakos Caro y su Habana Sound (salsa) i els Dj’s King Horror, Guetto Youths Soundz, Warrior Vibz i el Dj resident LIL FLOW. Tots els diners recaptats a la festa es destinaran al projecte BigUp.

Projecte BigUp

El BigUp dona atenció integral a persones sense sostre i sense recursos i també a aquelles que han estat víctimes de violència. A través d’aquest projecte, 5 persones podran tornar a inserir-se a la societat i viure en un recurs d’acollida mentre refan les seves vides.

El pressupost per aliments és de 400 € mensuals. Amb iniciatives solidàries com les de la festa, el projecte pot seguir desenvolupant-se per oferir l’atenció i el suport que necessiten aquestes persones.

Una nit de Reis solidària

Gràcies a la col·laboració de la Sala Canela, que cedeix l’espai i el seu DJ resident, juntament amb les bandes de música en viu i els altres DJ’s convidats que formen el cartell musical de la nit, celebrarem a “in via” la primera festa solidària de l’any.

Els diners recaptats amb les entrades i les consumicions es destinaran íntegrament al projecte BigUp, ja que les bandes i DJ’s ofereixen la seva música de forma completament solidària, igual que la sala.

Us esperem la nit de Reis, a partir de les 23:30h, a la Sala Canela (Carrer Alegre de Dalt 55, Barcelona) per gaudir de la música reggae, salsa i participar amb el projecte BigUp!


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *