Participa en el repte #superheroinesBcn!

Un forat negre s’acosta. La Terra està en perill. Crideu a les Superheroi(ne)s! Torna per tercer any consecutiu el repte #superheroinesBcn, una iniciativa impulsada conjuntament per l’Associació “in via” i 4 ONGs més (acidH, Àmbit Prevenció, AFEV Catalunya, Iniciatives Solidàries) per visibilitzar la feina que fan per la inclusió social de diversos col·lectius. Aquest any, la campanya adopta el format d’un joc interactiu d’enigmes que es desenvolupa principalment per xarxes socials i que culminarà el proper 29 d’octubre amb una gran festa final.

El fil narratiu de l”aventura és aquest: Hem rebut una comunicació intergalàctica avisant-nos del perill imminent que amenaça la Terra. La situació és crítica i hem d’actuar ràpidament. Hem de reunir a les Superheroi(ne)s per trobar la manera d’aturar la catàstrofe i “travessar” el forat negre. Cal que ens enfrontem a la foscor i en sortim reforçats!

Regularment al llarg de la setmana, als canals de Twitter, Facebook i Instagram de la campanya s’aniran penjant diversos enigmes que permetran col·leccionar “Paraules Força” que seran molt útils per a la missió final. Com a cloenda a aquest mes d’enigmes i pistes, les Superheroi(ne)s es reuniran en una gran festa final, que tindrà lloc el 29 d’octubre al Parc de l’Espanya Industrial de Barcelona.

Ets un(a) Superheroi(na)? Posa’t la capa i ajuda’ns a salvar el món!;-)


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *