Nadal a l’Espai Aprendre

Al mes de novembre, els nens i nenes de l’Espai Aprendre, van rebre un missatge de la FEDAIA on els demanava si els podiem ajudar. S’acostava el Nadal i no tenien cap postal encara per a felicitar les festes i el nou any. Per això, demanaven als nens i nenes que participessin a un concurs de postals de Nadal per escollir-ne una. A l’Espai Aprendre d’”invia” tenim molt bons artistes, així que vam agafar els llapis i els colors i ens vam posar a treballar de seguida; potser algun d’ells guanyava el premi!

Hi havia diferents idees i propostes, calia que fos un dibuix nadalenc, així que cadascú va escollir el seu personatge de Nadal preferit: el pare Noel, els elfs que l’ajuden, els rens amb els seus trineus,… Altres nens van preferir dibuixar diferents escenes del què per ells era el Nadal. No van faltar en aquestes opcions l’arbre de Nadal decorat amb boles i llums de colors i tampoc els esperats regals que els Reis els deixarien sota l’arbre després d’un llarg viatge des d’Orient. Altres es van inspirar en les muntanyes nevades i els flocs de neu, per a desitjar un Bon Nadal.

Totes les postals van ser molt boniques i es van fer amb molta il·lusió, però al final la postal guanyadora no va ser cap de les nostres. Això si, els nens i nenes de l’Espai Aprendre s’ho van passar molt bé fent-les i passant una estona tots junts.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *