L’Associació “in via” s’adhereix al manifest unitari contra la violència

L’Associació “in via” s’adhereix al manifest unitari contra qualsevol forma de violència, consensuat per les principals institucions del país, la Generalitat de Catalunya, les diputacions i les entitats municipalistes amb motiu de la commemoració, el pròxim 25 de novembre, del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones.

Ho fem pel nostre absolut rebuig, com a entitat i també en nom de totes les persones que conformen “in via” a títol individual, a qualsevol tipus de violència, maltracte o abús. I per la necessitat, expressada en la nostra missió, de visibilitzar aquesta greu problemàtica que ataca als drets fonamentals no ja de les persones afectades, sinó de tota la societat. Per una societat més justa i lliure de violències.

Apart de l’adhesió al manifest, l’entitat vol visibilitzar aquesta data amb el llançament de la campanya #ProuViolència, en la qual l’entitat demana a la ciutadania que pengi a les xarxes socials vídeos amb missatges de rebuig a qualsevol tipus d’abús o maltractament, i amb la celebració, el 26 de novembre, d’un concert solidari contra la violència. El concert, la recaptació del qual es destinarà als programes d'”in via” per prevenir i erradicar diferents tipus de violència, comptarà amb les actuacions del grup de pop Màia i de la cantant de soul Meritxell Negre. Durant el concert, l’entitat llegirà el seu propi manifest contra la violència.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *