La casa d’acollida celebra el Dia Internacional contra la violència de gènere

Les residents de Casa d’Acollida han celebrat la jornada del 25 de novembre amb un acte de reflexió sobre la violència contra les dones, joves i nenes .

Una jornada reivindicativa a través de la creativitat

manifest-contra-violencia-genere

Les residents de la Casa d’Acollida, després de llegir i comentar el manifest commemoratiu de la jornada contra tota forma de violència exercida contra la dona, van voler plasmar el seu desig d’eliminar la violència de gènere a través de la creativitat.

En el manifest es recull el nostre ideari i es denuncia la situació de la dona en tot el món.

La jornada de reflexió va ser molt emotiva, creant un espai de sonoritat, solidaritat i reivindicació dels drets de la dona que en el transcurs de la història han estat obviats i violats fins a la societat actual, que segueix espectadora de les violacions dels drets de les dones sense ser capaç d’elaborar polítiques sòlides basades en l’educació des de la perspectiva de gènere, consentint la perpetuació d’una situació insostenible, injusta i denigrant.

Fins que a nivell universal la situació de la dona no esdevingui una prioritat, la dignitat de l’ésser humà seguirà soterrada sota els pilars del patriarcat que,  en aquestes alçades de la història de la humanitat, ja hauria d’haver estat superat.

Us fem arribar els seus missatges d’esperança i de lluita:

Diem prou a la violència masclista!


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *