Diem adéu a les 4 persones de pràctiques que hem acollit aquest 2017

Sóc Mariona Tejero, alumna de quart curs del Grau de Treball Social de la Universitat de Barcelona. Personalment, considero que ara mateix estic a la recta final de l’inici d’una nova etapa que espero que no trigui en començar, i que s’anomena carrera professional. Abans de començar aquesta nova etapa acostuma a aparèixer el sentiment de la por. Però en el meu cas, aquesta por ha aconseguit calmar-se una mica gràcies a les pràctiques d’aquest any que he realitzat a l’Associació “in via”.

He passat quatre mesos intensos treballant conjuntament amb algunes de les professionals del centre i gràcies a totes elles i la feina d’observació que he fet me’n vaig d’In via amb molts coneixements i amb una experiència nova.

In via m’ha donat l’oportunitat d’apropar-me a la realitat del Treball Social i sempre estaré agraïda per aquest fet. També agraeixo tot el que m’han ensenyat els participants del programa on he estat. Mai els oblidaré.

He passat moments de molta alegria, moments de frustració, d’impotència, de satisfacció… He experimentat noves sensacions i emocions i sobretot he après a poder expressar-les i a posar-hi nom. Tot això, però, no ho hauria pogut fer sense el suport que he tingut al llarg de les pràctiques.

Gràcies a In via i gràcies a tots i a totes els que heu fet d’aquestes pràctiques una experiència molt enriquidora. En un futur, quan estigui treballant, us seguiré recordant per tot el que he après.

Mariona Tejero, Universitat de Barcelona, Treball Social

La Mariona ha acabat fa pocs dies les seves pràctiques a la nostra entitat. Ella és una de les 4 persones provinents de 3 universitats (Grau de Treball Social de la Facultat d’Educació de la Universitat de Barcelona; Departament de Didàctica i Organització Educativa de la Universitat de Barcelona; i Facultat de Ciències de l’Educació – Pràcticum en Psicología Clínica i Postgrau en Mediació de la Universitat Ramon Llull) que hem acollit aquest 2017 i que han col·laborat en els diferents serveis, aprenent el funcionament de l’entitat i adquirint una importantíssima experiència de cara al seu futur laboral.

Des d’In via els hi agraïm molt la dedicació i la implicació que han demostrat!


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *