Celebrem una Paella solidària & Bingo musical per la Festa Major de Poblenou 2022!

El dissabte 17 de setembre des de l’Associació in via vam celebrar una Paella solidària i Bingo Musical durant la Festa Major de Poblenou 2022 per recaptar diners per sostenir econòmicament els nostres projectes de prevenció i atenció a supervivents de violències masclistes i d’atenció integral a dones, joves, infants i col·lectius vulnerabilitzats. 

Hi va haver paella (de peix i vegetariana), beguda, bon ambient i música… I el més important… Totes vosaltres fent-nos suport!

Volem agrair enormement a totes les persones que vau venir a passar-ho bé, a les que no vau poder i tot i així vau fer donació, a totes les nostres meravelloses voluntàries, a totes les empreses i botigues col·laboradores de l’esdeveniment, a les persones que es van acostar per conèixer-nos aquell dia i a les que a més van fer-se voluntàries i/o sòcies… Perquè juntes som més fortes i aconseguirem acabar amb totes les violències!

Vols tornar a escoltar la música de la festa?

Moltes ens vau preguntar per la llista de música que vam crear per a l’esdeveniment, així que aquí la teniu per gaudir-la!

Comparteix la festa!