Celebrem una Paella solidària & Bingo musical per la Festa Major de Poblenou 2022!

El dissabte 17 de setembre des de l’Associació in via vam celebrar una Paella solidària i Bingo Musical durant la Festa Major de Poblenou 2022 per recaptar diners per sostenir econòmicament els nostres projectes de prevenció i atenció a supervivents de violències masclistes i d’atenció integral a dones, joves, infants i col·lectius vulnerabilitzats.Hi va haver paella (de peix i vegetariana), beguda, bon ambient i música… I el més important… Totes vosaltres fent-nos suport!

Des de l’Associació in via agraïm de tot cor als i les comerciants col•laboradores el vostre compromís i solidaritat per donar suport a les supervivents de #violènciesmasclistes ! 💜EticData, Castellers de Barcelona, Gota de gust, Espai entre cordes, Ya cocino yo, The Cake man bakery, Restaurant-bar Churruca, Lokillo bar taverna, copisteria La Peiper, Vmarket Vegan Food & Goodies, Narosa servei party, Bitacora bar restaurant, D. Lluis, Ganiveteria Merino, Salon 94, Mamá Heladera, Zanah pasteles, carnisseries Trinxant, Bar La Unió, María Rodríguez Estètica Barcelona, NoLlegiu, Limp’tres, SOCO restaurant, Cal Cisteller, Sabonium, Les Tisores de poble9, Flors Margarita, Can Joan, Cafès Caracas (c/castanys 10 poblenou), La Pubilla del Taulat any 1886, Centre Dietètic Poblenou, Botiga Quiosc l’Amistat (c/Amistat 7, poblenou), Farmàcia Almirall, Marois hair studio…GRÀCIES!

🙋‍♀️Moltes gràcies també a la Coordinadora d’entitats de Poblenou i a totes les nostres meravelloses voluntàries i treballadores, així com a totes les persones que vau venir a passar-ho bé i ser solidàries!🥰

📸 Sens dubte va ser un dia preciós per recordar, ple de caliu i sororitat! Perquè juntes som més fortes i aconseguirem acabar amb totes les violències!

Vols tornar a escoltar la música de la festa?

Moltes ens vau preguntar per la llista de música que vam crear per a l’esdeveniment, així que aquí la teniu per gaudir-la!

Comparteix la festa!