Celebrem la Paella Solidària & Bingo Musical pel 70è aniversari de l'Associació in via!

El dissabte 16 de setembre des de l’Associació in via vam celebrar la nostra ja famosa Paella Solidària i Bingo Musical, en el marc de les Festes de Poblenou, per festejar el 70è aniversari de l’entitat. Aquest esdeveniment ens serveix per recaptar diners per sostenir econòmicament els nostres projectes de prevenció i atenció a supervivents de #violènciesmasclistes i d’#atencióintegral a dones, joves, infants i col·lectius vulnerabilitzats… I, el més important, passar una bona estona amb totes vosaltres! 

Entre vermuts i paelles vam comptar amb les actuacions musicals d’Aina i Malcom i Marc i Carlos, que ens van fer ballar a totes al ritme de la música, i per celebrar l’aniversari vam convidar a pastís i a cava a les assistents. 
 
Des de l’Associació in via volem agrair de tot cor l’ajuda de tot l’equip in via i les voluntàries que van fer possible que tot anés com la seda, així com a la Coordinadora d’Entitats del Poblenou i a tots els comerços que ens van donar suport. I, per descomptat, a totes vosaltres, les assistents, ja que sense vosaltres la festa no hagués tingut sentit! 

Sens dubte va ser un dia preciós que no oblidarem, ple de caliu i solidaritat. Perquè, juntes, som més fortes, i aconseguirem acabar amb totes les violències! 

Comerços i entitats col·laboradores: