paella solidària i bingo musical

Us convidem a la nostra Paella Solidària!

Marqueu bé aquesta data al calendari: 17 de setembre, 13:30h.  Per què? Perquè us convidem a la nostra Paella Solidària i al Bingo Musical posterior. L’Associació in via l’organitza en el marc de les Festes del Poblenou, que enguany se celebren entre el 9 i el 18 de setembre. Aquí podreu veure tota la informació relacionada amb l’esdeveniment i les fotografies que en fem!

On serem i què farem?

A partir de les 13:30h, a la plaça de Rosa Peraulet (Carrer de Llull, 214, 08005 Barcelona), la flaire dels ingredients de la paella començarà a omplir l’aire del barri de Poblenou. Podeu arribar-hi amb la L4 (parada Poblenou) o els autobusos H16, 6, 136, B20, B25, V25 i V27.

Els tiquets tenen un preu de 12€. Per poder atènyer a diferents particularitats alimentàries, hi haurà paella de peix i paella vegetariana, i l’entrada també inclou pica pica, la beguda i unes postres. A més, el Bingo Musical estarà ple de premis d’empreses, tendes i col·laboradores del barri a les que estem molt agraïdes! El bon ambient i la música estan garantits fins a les 19h del vespre!

Els diners que es recaptin amb aquesta Paella Solidària i Bingo musical es destinaran a sostenir econòmicament els nostres projectes de prevenció de violències masclistes i d’atenció integral a dones, infants i col·lectius vulnerabilitzats.

Com aconseguir els tiquets?

Hem posat a disposició de tothom la venda anticipada de tiquets fins que s’exhaureixin. Per adquirir-ne, podeu passar per la nostra seu (Carrer de l’Amistat 15, baixos, 08005 Barcelona) entre setmana en horari de 10-14h o de 15-18h. O bé podeu fer la compra de tiquets a través de la nostra web.

En qualsevol cas, rebreu un correu amb la confirmació d’inscripció per anar a buscar els tiquets a la seu. Si teniu qualsevol dubte, posem a la vostra disposició el correu comunicacio@invia.cat o bé administracio@invia.cat

Ens encantarà que ens acompanyeu i, a més a més de participar en una iniciativa solidària, us ho passeu bé en bona companyia i saludant el nou curs que arrenca!


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *