Formació en detecció i intervenció socioeducativa a Violència de Gènere, des d'una perspectiva interseccional i transcultural

Des de l’Associació in via us oferim l’oportunitat d’assistir a aquesta formació teoricopràctica per a professionals de l’àmbit socioeducatiu.

A càrrec de Patricia Ortuño, psicòloga experta en intervenció integral de violència de gènere i en el maltractament de la infància.

Formació en detecció i intervenció
a Violència de Gènere

Data: 28 de novembre del 2023

Horari: de 9.30 h. a 14 h.

Modalitat: Formació en línia. Teòrica i pràctica.

Continguts:

  • Detecció i intervenció amb la infància víctima de la violència de gènere.
  • Intervenció socioeducativa amb supervivents de violència de gènere en context residencial.
  • Cas pràctic i avaluació.

Places: Limitades

Preu: 15 euros

Inscripció empleats d'in via

En cas que no puguis assistir a la formació i hagis realitzat la inscripció, et demanem que ens avisis a administracio@invia.cat com a molt tard 5 dies abans de l'inici de la formació.

Informació bàsica sobre Protecció de dades

Responsable: Associació in via; Finalitat: Enviar comunicacions del vostre interès o contactar amb la persona; Legitimació: Consentiment de l’interessat; Destinataris: Estan previstes transferències a tercers països; Drets: Teniu dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, indicats a la informació addicional, que podeu exercir adreçant-vos a dpo@windat.eu o C/ de l’Amistat, 15 08005 Barcelona; Procedència: El propi interessat; Informació addicional: pàgines següents.

Imatge: Freepik.com. La portada ha estat dissenyada usant imatges de Freepik.com