Campanya 8M “El treball té veu de dona” !

Amb motiu del 8M, Dia Internacional de la Dona, enviem als mitjans de comunicació informació de la campanya 8M “El treball té veu de dona” de l’Associació in via. A sota podeu llegir la nota de premsa o bé podeu descarregar-la des d’aquest enllaç.

LAssociació in via i Rebobinart col·laborem en la creació de deu murals artístics per visibilitzar les dones treballadores

Dia: Diumenge, 6 de març

Hora: de 10 a 17h

Lloc: Tres Xemeneies (Av. del Paral·lel, 51, 08004, Barcelona)

Amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Dona, el 8 de març, des de l’Associació in via posem en marxa la campanya ‘El treball té veu de dona’ per tal de denunciar la vulneració dels drets laborals de les dones, perquè això també és violència.

És per això que enguany volem fer d’altaveu de totes les dones que el sistema no escolta i oprimeix tot presentant un recull de denúncies i testimonis d’usuàries i tècniques de l’Associació in via que expliquen en primera persona les injustícies que vivim. Perquè les dones treballem, o ho intentem, però no ho fem en les mateixes condicions que els homes.

Per visibilitzar totes aquestes dones, aquest any col·laborem amb Rebobinart, una entitat cultural que busca vincular l’espai urbà amb la dinamització social i cultural de l’espai públic, i ho fem celebrant la tercera edició de Womart JAM, un projecte que té per objectiu reivindicar la necessitat de reconèixer i visibilitzar el treball femení en les arts visuals i fomentar la igualtat de gènere en el sector de l’art urbà.

Així, el diumenge 6 de març, entre les 10h i les 17h, diverses artistes plasmaran als murs de Tres Xemeneies de Barcelona els missatges i testimonis que hem recollit des de l’Associació in via. Entre les artistes convidades destaquen Gemma Fontanals, Maga, Galleta Maria i Fractal Tattoo, entre d’altres. A més, l’artista Laura Castillo impartirà un taller per tal que algunes de les tècniques i usuàries de l’Associació in via puguin col·laborar en la creació artística.

Per a més informació, per parlar amb tècniques i usuàries de l’Associació in via o amb les artistes i l’entitat cultural Rebobinart podeu contactar a:
Associació in via: premsa@invia.cat

Rebobinart: maria@rebobinart.com


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *