Xocolatada solidària per reclamar un entorn escolar més segur i saludable

El passat divendres es va celebrar una xocolatada solidària a l’Escola Arenal de Llevant, organitzada conjuntament per l’AFA i el personal de cuina de l’escola, que va ser tot un èxit!

Cada any, des de l’AFA d’aquesta escola —amb qui tenim una estreta relació perquè és una de les escoles que participa del Projecte Ubuntu de reforç escolar de català— organitzen una xocolatada solidària en el marc del programa ‘Protegim les escoles‘, que té com a objectiu reduir el soroll, la contaminació de l’aire i l’accidentalitat en l’entorn escolar. És per això que, divendres, vam tallar el carrer Bac de Roda per gaudir, totes juntes, d’una bona xocolata calenta i reivindicar un entorn segur i saludable per als nostres infants. A més, les nostres educadores del projecte Ubuntu van organitzar un taller lúdic i creatiu per als infants, que van poder gaudir escrivint, dibuixant, ballant i menjant xocolata.

Cada any, els diners recaptats amb l’acció són destinats a una entitat o associació diferent i, en aquesta ocasió, l’Associació in via va ser convidada com a entitat beneficiària tant de la recaptació de la xocolatada com de la rifa que es va dur a terme durant l’esdeveniment.

Va ser una tarda on totes les assistents van gaudir i la solidaritat es va combinar amb la diversió i la unió. No podem estar més agraïdes de participar en iniciatives com aquesta!


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *