Us convidem a la projecció d’ “Històries de vida”, que té entre les seves protagonistes a Hamdyiah, una usuària de l’entitat

L’Associació “in via”, en col·laboració amb la Fundació Guné, us convidem el proper dilluns dia 4 de desembre a les 19:30h al Centre Cívic Can Felipa, a la projecció “Històries de vida, Aissatou i Hamdyiah”.

En aquesta projecció es presentaran les històries de l’Aissatou i la Hamdyiah, dues dones que ens apropen a la cultura guineana i iraquiana a través de les seves vides. En acabar s’obrirà un espai de debat amb les protagonistes.

La Hamdyiah és una de les nostres alumnes al curs d’auxiliar de cuina que oferim tots els dimecres als usuaris del programa FSE (Programa de Inserción laboral itinerarios individualizados del Fondo Social Europeo).

El vídeo parlarà, entre d’altres qüestions, del treball que es realitza al curs: un espai on els usuaris i usuàries no només aprenen cuina, sinó que creen un espai de germanor i integració i on es treballen altres competències relacionades amb el sector: treball en equip, lideratge, assertivitat, compromís…

Us esperem el proper dilluns a les 19:30 al Centre Cívic Can Felipa!


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *