Reflexió de l’Associacio “in via” sobre la situació actual de Catalunya

En aquests dies en els quals han passat tantes coses, és difícil processar-ho tot i mantenir la calma.

Sorgeixen molts sentiments en les persones: ràbia, tristesa, por, ansietat, cansament, il·lusió, pertinença… Entremig de tants sentiments, l’alegria també és capaç de treure el cap, i ens allunya de la desesperació que sentim. Aquests sentiments porten a l’acció: a compartir, a qüestionar, a moure’ns i a callar, a distanciar-nos i a tancar-nos; també a participar, implicar-nos i fer.

Des de l’Associació “in via” hem detectat que la situació sobrepassa les llars, les famílies, els veïnats i els espais col.lectius, i és per això que creiem que, com passa en qualsevol situació de conflicte, no hem d’obviar el fet d’escoltar-nos els uns als altres, de dialogar, d’empatitzar i de ser capaços de negociar, amb nosaltres mateixos i amb els altres. Per tot això, des d’ “in via” hem decidit adherir-nos a http://www.peticiomediacio.com/, una iniciativa sense cap finalitat política ni lucrativa engegada pels professionals que es dediquen a la mediació i a la gestió de conflictes, amb l’objectiu de buscar eines i camins en la situació actual de Catalunya.

 

 

2 comments “Reflexió de l’Associacio “in via” sobre la situació actual de Catalunya

    • Hola! Des d’In via no promovem aquesta proposta, només ens hem adherit a una proposta sense cap finalitat política ni lucrativa ja engegada pels professionals que es dediquen a la mediació i a la gestió de conflictes, amb l’objectiu de buscar eines i camins en la situació actual de Catalunya. Per adherir-t’hi, has d’adreçar-te a aquest enllaç: http://www.peticiomediacio.com/ Gràcies!


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *