Penja el teu vídeo i suma la teva veu a la campanya #ProuViolència!

Amb motiu de la​ Setmana ​Internacional per a l’erradicació de la violència de gènere, l’Associació “in via” ha posat en marxa la campanya #ProuViolència. L’entitat s’ha proposat que aquesta reivindicació, i per tant la problemàtica de la violència i l’abús, estigui en el primer pla de l’actualitat durant 15 dies. Per això ha promogut una campanya participativa per xarxes socials amb aquest títol.

L’entitat fa una crida a que la ciutadania pengi en els seus canals a les xarxes socials o faci arribar a l’entitat petits vídeos expressant el seu posicionament contrari a la violència, rebutjant qualsevol tipus d’abús i explicant la seva visió, la seva proposta o les seves vivències al voltant de la qüestió amb la pregunta “I tu, què entens per violència?” i l’etiqueta #ProuViolència.

 

Aquest degoteig de missatges servirà d’escalfament del concert del concert solidari que l’entitat prepara per al pròxim diumenge 26 de novembre al Casino l’Aliança de Poblenou. Amb la campanya i el concert, l’entitat commemora la​ Setmana ​Internacional per a l’erradicació de la violència de gènere i el Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones, que serà el 25 de novembre.

Ja has penjat el teu vídeo? Participa-hi!

 

 

 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *