Participa al vídeo promocional “in via” en suport a les persones en exclusió

El divendres 17 de març, convidem als voluntaris/es, usuaris/es i treballadors/es de l’Associació “in via”, amb seu al Poblenou, i al veïnat del barri a caminar junts des la seu fins a la platja del Bogatell, per donar visibilitat a la tasca de l’associació “in via” en suport a les persones en exclusió social. El resultat formarà part del vídeo promocional de l’entitat per a les xarxes socials.

Participa en el vídeo promocional “in via”

La caminada pel barri, i per un dels seus punts neuràlgics com és la Rambla del Poblenou, forma part de la campanya publicitària per a l’entitat que els alumnes de 2n curs del Grau en Comunicació Audiovisual de la Universitat Pompeu Fabra han ideat. Quatre alumnes són els encarregats del projecte , per explicar a través dels usuaris, voluntaris i treballadors de l’Associació “in via” el que fa l’entitat, i atreure a d’altres persones a col·laborar-hi mitjançant un vídeo metafòric i alegre.

El projecte s’engloba dins l’assignatura de Comunicació Publicitària, que té com a objectiu final la realització d’un anunci audiovisual per a una entitat social. En aquest cas, els alumnes van contactar amb “in via” per presentar el projecte i van desenvolupar la idea, que el proper divendres culminarà amb la gravació després d’un mes de treball previ i preparació.

Fem el camí plegats

“in via” significa acompanyar a la persona en el camí del seu procés vital, estar al seu costat perquè qui s’apropi a l’Associació creixi en autonomia, responsabilitat i es reconegui com a protagonista de la seva pròpia vida. Seguint aquesta missió, caminarem plegats fins la platja, on la campanya finalitzarà amb l’enlairament de globus dels colors corporatius de “in via”.

Tot aquest camí formarà part de l’anunci, que els estudiants de la UPF filmaran per crear la peça sencera, que després es podrà veure a les xarxes socials.

Us esperem el divendres 17, a les 16:00h a la porta de l’Asssoció “in via”, al carrer Amistat 15! 

 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *