Nous cursos per a persones amb discapacitat a In via: Habilitats Personals Bàsiques i Iniciació al Treball Sector Serveis

A partir d’aquest mes l’Associació “in via” impartirà un taller i un curs, tots dos subvencionats per FSC-Inserta i el Fons Social Europeu, adreçats a joves de 16 a 29 anys amb Intel·ligència Límit o Discapacitat Intel·lectual amb la finalitat de facilitar la seva inserció en l’entorn laboral.

El taller “Habilitats Personals Bàsiques” vol dotar els alumnes d’eines que facilitin el desenvolupament de destreses personals, socials i laborals, tot afavorint el seu acostament i integració al mercat laboral. Consta de tres mòduls on es treballaran l’atenció, la memòria, l’autoestima i els recursos comunitaris, entre d’altres habilitats. Tindrà una durada de 75 hores en horari de matí.

El curs “Iniciació al Treball Sector Serveis” consta de diversos mòduls en els quals, a partir d’entorns simulats de treball, es facilitarà la inserció sociolaboral dels alumnes, realitzant tallers específics i pràctics per adquirir els coneixements, actituds i destreses necessàries per a la seva incorporació al món laboral. Tindrà una durada de 325 hores en horari de matí, a més de 130 hores de pràctiques en empreses que es duran a terme en finalitzar la part teòrica.

FSC-Inserta i l’Associació “In Via” treballen juntes des de fa més de 15 anys per la integració laboral de les persones amb discapacitat intel·lectual.

 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *