Neix la campanya #Visibilitzemles

Amb motiu del 8 de Març, Dia Internacional de la Dona, l’Associació in via i el diari digital de l’acció social a Catalunya, el Social.cat, engegen ‘Visibilitzem-les’, una campanya que vol posar en el mapa les dones que ens han marcat, i que la societat patriarcal ha oblidat, desfavorint-les i infravalorant-les.

La pèrdua de referents femenins ha estat immensa, i sense elles, tota la societat ha perdut. Per això neix aquesta iniciativa, per posar-les en el lloc que es mereixen.

La campanya ofereix un web interactiu amb un mapa mundial on es podran assenyalar les dones que ens han marcat, siguin anònimes o conegudes. La idea és que entre totes i tots omplim el mapa de punts liles, allà on aquelles dones van néixer o viure, i explicar perquè són dones referents, i perquè han estat imprescindibles.

Al mateix web, trobarem un índex alfabetitzat amb tots els noms de les dones que les persones participants hauran assenyalat en el mapa. Quantes més participem, més dones visibilitzarem!

Aquest #8M, reparem la memòria i la història de milers de dones que han restat invisibles durant massa de temps. #VisibilitzemLes. 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *