memoria 2020 cat

Memòria d’activitats 2020

En la darrera Assemblea General de l’entitat, vam aprovar la nostra memòria d’activitats de l’any 2020. En ella es pot trobar tota la feina que hem realitzat el passat 2020.

En un any on la COVID19 ha estat protagonista, l’entitat no s’ha aturat. Hem augmentat serveis i esforços per a poder atendre amb les millors condicions possibles a qui ens ha demanat suport. També per garantir la salut i el benestar de tot el personal de l’entitat.

L’any 2020 ha estat un any de reconeixements per l’Associació in via. Se’ns va atorgar per part de l’Institut de Drets Humans de Catalunya el Premi Solidaritat 2020, en reconeixement de la nostra feina de defensa dels drets humans, partint des d’una perspectiva interseccional i la realitzant-la atenent i acompanyant als col·lectius vulnerabilitzats. També vam recollir el distintiu de l’Actius de l’Acord, atorgat per la Xarxa d’Acció Barcelona Ciutadania Activa i Compromesa. El distintiu reconèixer l’esforç d’aquelles entitats, organitzacions o projectes, que estan treballant més activament per promoure el compromís social ciutadà.

També ens vam tenir el privilegi de rebre la Penyora del foc, de la Colla del Drac del Poblenou. Aquesta penyora s’entrega a una entitat del barri del Poblenou perquè la custodiï durant un any i la torni a lliurar a la colla per les Festes de maig del Poblenou.

La podeu llegir sencera aquí.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *