L’Associació “in via” expressa el condol per la mort de la seva expresidenta Montserrat Raventós

Els membres de la junta de l’Associació “in via”, els socis i sòcies i les persones professionals, voluntàries i usuàries de l’entitat, així com la Federació Nacional i Internacional ACISJF–IN VIA, expressen el seu més sentit condol per la mort, dilluns passat, de Montserrat Raventós i Blanc, que fou presidenta de l’entitat des del 1974 fins el 1982.

La Montserrat fou una dona extremadament solidària i generosa que va estar molt vinculada a l’Associació “in via” tan a nivell local, ja que va ser Presidenta de l’Associació de Barcelona del 1974 al 1982, com a nivell nacional i internacional, ja que va arribar a ser la Presidenta internacional de ACISJF-INVIA.

Amb la seva tasca va impulsar nombroses accions a favor dels col·lectius més vulnerables, especialment la dona jove. Durant el seu mandat, a Barcelona es van iniciar els projectes d’orientació familiar, jurídica i laboral per a dones, es va engegar a la Casa de la Jove l’acollida de dia per a noies joves que treballaven o estudiaven a Barcelona i es va inaugurar la Residència Claris per a dones amb alt nivell d’autonomia, entre d’altres iniciatives. A nivell internacional va donar molta visibilitat a totes les associacions que estan treballant a l’Amèrica Llatina.

A la imatge podem veure la Montserrat acompanyada d’una altra expresidenta de l’entitat, Ana Rosa Monegal.

Membres de la junta assistiran avui a les 18.00h al funeral al tanatori de Collserola.

Des d’In via ens unim al dolor de la família i expressen el més sentit condol per la seva pèrdua.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *