L’Acord Ciutadà treballa el Pla d’Inclusió social a l’Assemblea Anual 2017

El passat 29 de març es va celebrar l’Assemblea Anual de l’Acord Ciutadà 2017. En aquesta assemblea hi participen totes les entitats que treballen a l’Acord, o/i hagin signat el document de compromís per participar en ell. L’Associació “in via” és una d’elles.

Durant la jornada es va voler crear un espai per definir i debatre l’Estratègia d’inclusió social i de reducció de les desigualtats de la ciutat. Aquesta Estratègia, és el nou pla d’inclusió social, que tindrà un horitzó temporal de 10 anys, i que pretén aglutinar les actuacions d’inclusió social de tots els actors de la ciutat i de totes les àrees municipals que es relacionen amb aquest l’àmbit, per aconseguir la reducció de les desigualtats.

L’Assemblea ha servit també per contrastar els objectius clau de ciutat, recollir els temes prioritaris que han detectat les diverses xarxes d’acció de l’Acord Ciutadà i identificar les principals accions que ja es fan a Barcelona.

Sessió conjunta entre l’Acord Ciutadà i el Consell Municipal de Benestar Social

Prèviament, el 21 de març va tenir lloc la sessió conjunta del Consell Municipal de Benestar Social i el Consell de la Governança de l’Acord Ciutadà, a la UPF Barcelona School of Management, per treballar aquesta estratègia d’inclusió.

En aquesta sessió, on també va estar present “in via” amb la intervenció de l’Annabel Pallás, coordinadora de l’entitat, es va analitzar també el pla d’inclusió social i de reducció de les desigualtats de la ciutat de Barcelona 2017-2027, i es va reflexionar sobre la millor estratègia a seguir mitjançant grups de treball.

Es va parlar sobre propostes, objectius i d’altres aspectes indispensables per desenvolupar el pla d’inclusió dels pròxims 10 anys.

 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *