Fundació “La Marató de TV3” adjudica ajut econòmic a la Casa d’Acollida

Aquest projecte té el doble objectiu de poder donar resposta a l’acollida residencial d’aquelles dones i joves soles, embarassades, i/o amb fills a càrrec, que han estat desnonades o no disposen d’ingressos econòmics ni suport social per fer front a la seva autonomia i, d’alta banda, que un cop finalitzat aquest procés de millora, puguin accedir a un habitatge a través d’un suport econòmic.

Així, ser beneficiàries del Projecte Marató de Casa d’Acollida les hi està suposant poder gaudir d’un allotjament, manutenció i suport psicoeducatiu tant per a elles com per als seus fills pel període màxim d’un any, i també poder comptar amb un ajut econòmic inicial per poder llogar un habitatge.

A data 28 d’octubre de 2012, el Projecte Marató de Casa d’Acollida està donant resposta a la situació d’exclusió de dues famílies i de dues dones víctimes de violència masclista, és a dir a 7 persones, a través de l’acompanyament residencial i ha possibilitat que una altra família víctima de violència pugui llogar un habitatge.

Aquet projecte forma part de la Convocatòria de la Fundació La Marató de TV3 per a l’adjudicació d’ajudes econòmiques a entitats que treballin en l’àmbit de la pobresa.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *