Els Joves de Garantia Juvenil visiten l’Oficina Jove de Treball i s’interessen per formació i possibilitats laborals

Fa uns dies, els joves usuaris del Programa Integrals de l’Associació “in via” vam tornar a l’Oficina Jove de Treball. Els tècnics i tècniques de l’Oficina van inscriure als joves a la borsa de treball i després ens van oferir una explicació dels sectors on poder trobar assessorament. Tal com ens va explicar la Vanessa, una de les joves del programa: “Et donen informació de qualsevol dubte que tinguis: de cases tutelades, de cursos, sobre com fer el batxillerat i, fins i tot, de Màsters”. I és que l’Oficina no es limita a oferir assessorament laboral, sinó que també aconsella els joves també en àrees com Salut, Oci i cultura, Habitatge, Formació reglada i no reglada i Voluntariat.

Durant la visita, els joves van consultar la informació de les diferents àrees i van aprofitar per preguntar sobre cursos, com el Jorge o l’Arianna, que es van interessar per estudiar informàtica; l’Helena, que va consultar la formació disponible sobre animals; o el Geovanny, que va voler saber l’oferta de cursos d’idiomes: “L’anglès em pot servir per treballar en molts sectors laborals o en altres països”, va assegurar. D’altres, com el Roger, van destacar de la visita la informació sobre el sector laboral: “M’ha agradat molt perquè ens han explicat com funciona la borsa de treball”.

Els joves es van mostrar molt interessats per tot els que els van explicar. La majoria d’ells desconeixien l’Oficina i han descobert un lloc on trobar recursos valuosos. Tal i com ens comentava la Susanna: “No sé quin camí faré, perquè tinc moltes preguntes per resoldre. Amb la informació que he agafat, tindré les coses més clares”.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *