Jornada de networking per a la campanya de Nadal en el marc del programa Làbora

Els participants del Punt Làbora de les Corts van participar el passat 15 de novembre en una jornada de networking amb diverses empreses. Els i les usuàries han tingut l’oportunitat de realitzar entrevistes amb les empreses amb la finalitat de ser seleccionats per cobrir les vacants de les campanyes de Nadal, Reis i rebaixes.

Els perfils professionals representatius del nostre punt han estat mossos de magatzem i repartidors, dins dels sectors logística-transports-comerç. Alguns dels requisits per a poder ser seleccionat en aquests processos és disposar dels carnets de carretoner i de conducció B, així com tenir disponibilitat total. Tots els participants han realitzat de tres a cinc entrevistes concertades, alhora que també han pogut realitzar autocandidatura, entregant personalment el CV a empreses del seu interès. En definitiva, ha estat una jornada enriquidora i profitosa per als participants, ja que els ha permès contactar amb les empreses i mostrar les seves competències.

El Programa Làbora és un projecte pel foment de l’ocupació de les persones amb dificultats d’accés al mercat de treball, liderat per l’Institut Municipal de Serveis Socials de l’Ajuntament de Barcelona amb la col·laboració de les entitats socials, representades per ECAS (Entitats Catalanes d’Acció Social), FEICAT (Empreses d’Inserció de Catalunya), i Creu Roja, i del teixit empresarial de la ciutat.

Es tracta d’un mercat laboral reservat a les persones en risc d’exclusió social, gràcies al qual empreses i entitats troben la persona que millor encaixa amb les seves necessitats de contractació laboral, seguint criteris d’ocupació per competències. El treball en xarxa entre Serveis Socials i un equip de professionals permet oferir assessorament i suport en la selecció del millor perfil i acompanyar la persona candidata de manera individual en la seva adaptació al nou lloc de treball.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *