Dies inoblidables a les festes més solidàries

Col·laborem en la Festa Major de Poblenou i celebrem la nostra Paella Solidària i Bingo Musical per festejar el 70è aniversari de l’Associació in via!

Aquests últims dies han estat frenètics i inoblidables, ja que com a membres de la Coordinadora d’Entitats de Poblenou i com a entitat de barri que som hem participat molt activament en la Festa Major de Poblenou, que ha tingut lloc del 8 al 17 de setembre. Unes festes que no serien possibles sense el treball en xarxa de totes les entitats, organitzacions, associacions i comerços, i la implicació de centenars de persones que s’hi deixen la pell perquè tot surti com la seda. Gràcies a totes. 🥰
 
D’una banda, vam col·laborar en l’organització de la cercavila i l’acte del Pregó i la nostra companya Annabel Pallás va ser entrevistada a Isidreta Ràdio, la ràdio comunitària del Districte de Sant Martí, que feia un programa en directe. En aquest, Jordi Mestres la va entrevistar per parlar sobre els Punts Lila que des de les comissions de la Festa Major s’havien organitzat per plantar cara a les violències masclistes. Aquí podeu escoltar l’entrevista sencera, a partir del minut 16!
 
I és que, com a entitat membre de la Junta de la Coordinadora d’Entitats del Poblenou i per encàrrec d’aquesta, vam participar activament en la gestió i coordinació dels Punts Lila de la Festa Major en el procés de formació a les entitats participants, en la prevenció i difusió del protocol d’actuació, amb presència tècnica als Punts i fent xarxa amb tots els agents implicats per tal de gaudir d’unes Festes lliures de violències masclistes
 
També vam col·laborar en l’organització del concert de la Banda Municipal de Barcelona al Casino de l’Aliança de Poblenou, i després vam poder gaudir de l’actuació des de gairebé primera fila! 
 
El dissabte 16 vam celebrar la nostra Paella Solidària i Bingo Musical per festejar el nostre 70è aniversari. Entre vermuts i paelles vam comptar amb les actuacions musicals d’Aina i Malcom i Marc i Carlos, que ens van fer ballar a totes al ritme de la música, i per celebrar l’aniversari vam convidar a pastís i a cava a les assistents. 
 
Volem agrair de tot cor l’esforç de tot l’equip in via —en especial a les persones voluntàries, pel seu compromís i suport— que van fer possible que tot anés com la seda, així com a la Coordinadora d’Entitats del Poblenou i a tots els comerços que ens van donar suport. I, per descomptat, a totes vosaltres, les assistents, ja que sense vosaltres la festa no hagués tingut sentit! 
 
Per tancar la Festa Major de Poblenou vam col·laborar en l’organització de l’acte de cloenda a l’espigó de la Base Nàutica de la Mar Bella, on també vam poder assistir com a entitat. Unes festes que ens recorden que no hi ha res com sentir-se a gust com per sentir-se a casa. I això és per nosaltres Poblenou: casa. 💜


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *