Curs sobre “Coneixement de la societat catalana i el seu marc jurídic”

L’Associació “in via”,  juntament amb FICAT, ofereix el curs corresponent al Mòdul “C”: Coneixement de la societat catalana i el seu marc jurídic. El curs tindrà lloc els dies 23 i 30 d’octubre i 6 i 13 de novembre, en horari de 10:00 a 14:00h, a la seu de l’entitat al carrer Amistat, 15 baixos, de Barcelona (Poble Nou).

Amb la realització d’aquest curs, l’Associació “in via” contribueix a afavorir, d’una banda, la integració social de les persones nouvingudes, donant-los-hi les eines per conèixer la societat que els acull; i de l’altra, afavorir la igualat d’oportunitats i la seva inclusió social.

El temari del curs inclou qüestions com el coneixement de les diferents administracions a nivell estatal, autonòmic i municipal, del sistema educatiu i sistema sanitari, dades històriques i socials sobre Catalunya, normes de convivència i serveis i recursos que tenen al seu abast a la ciutat de Barcelona.

Les persones que assisteixin a aquest curs rebran un certificat oficial d’Acollida de la Generalitat que els ajudarà a renovar permisos de residència i els hi donarà coneixements per passar les proves per obtenir la Nacionalitat Espanyola, i per quan hagi de sol·licitar l’arrelament.

Per tal de confirmar la seva participació, les persones que hi estiguin interessades hauran d’enviar un correu a: formacio@ficat.org amb les següents dades: NOM , COGNOM, DOCUMENTACIÓ (NIE-PASSAPORT) i TELÈFON.

 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *