Atenció integral a les supervivents del tràfic de persones amb fins d’explotació sexual

El passat divendres 20 de maig vam participar a la Jornada de Clausura del curs “Experto en la Lucha Contra la Trata de Seres Humanos” de la Universitat d’Alcalá (UAH), presentant el nostre projecte Tránsito, d’atenció integral a les dones, infants i joves supervivents del tràfic de persones amb fins d’explotació sexual.

El projecte Tránsito és un projecte de continuïtat que desenvolupem des de 2017 amb el suport del Ministerio de Igualdad, per proporcionar acollida i protecció a les supervivents del tràfic de persones amb fins d’explotació sexual, així com per donar-los una atenció psicoeducativa, administrativa, laboral i judicial des d’una perspectiva de Drets Humans, Gènere Interseccional, Transcultural, d’Atenció a la Diversitat, i de Reducció de Danys, per tal d’afavorir la reapropiació dels seus drets vulnerats, i el seu apoderament.

Les participants de l’Associació in via a la jornada van ser la Carme Laorden, la Dolors Sánchez, l’Olga Tous, la Marta Calderón, i la Irene Andrés.

Si voleu llegir més sobre el tema, podeu llegir aquesta notícia on expliquem l’infern que pateixen les supervivents i víctimes del tràfic de persones amb fins d’explotació sexual que atenem, o aquest article que vam escriure a Nació Digital.

La Irene Andrés, responsable del Servei d’Atenció Integral a la Dona de l’Associació in via, explicant a la Jornada de Clausura del curs “Experto en la Lucha Contra la Trata de Seres Humanos” de la Universitat d’Alcalá (UAH) el nostre projecte Tránsito.

Les participants de l’Associació in via a la jornada van ser la Carme Laorden, la Dolors Sánchez, l’Olga Tous, la Marta Calderón, i la Irene Andrés.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *