Ens reunim amb la Síndica per treballar la incorporació de la perspectiva de gènere en la protecció de drets

El passat 16 de novembre ens vam reunir amb la Síndica de greuges i la directora de Drets Socials i Justícia Restaurativa per posar sobre la taula la nostra experiència en l’acompanyament, des de l’any 1953, a dones amb drets vulnerabilitzats i estudiar, juntes, possibles vies per poder reivindicar situacions en què es troben tant la infància i adolescència com les dones que atenem.

I és que des de l’Associació in via tenim clar que cal incorporar d’una manera més eficaç la perspectiva de gènere en l’àmbit de la protecció de drets i, sobretot, en el sistema de protecció a la infància i l’adolescència.

Aquesta no és la primera vegada que ens reunim amb la Sindicatura de greuges, ja que a inicis d’any vam participar en el grup de treball per abordar l’abús i l’assetjament sexual a dones, infants i adolescents. La trobada va servir per treballar com es pot millorar la resposta des de les institucions públiques i afavorir el procés de reparació dels danys causats a les víctimes.

Des de l’Associació in via ens comprometem a continuar treballant en la prevenció i per a l’erradicació de les condicions de desigualtat que generen violència i discriminació, teixint xarxa i creant vincles amb altres entitats i institucions per, juntes, aconseguir arribar més lluny.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *