Caminada solidària #PoblenouFaVia 2019

El 8 de setembre vinent, en el marc de les festes majors de Poblenou, l’Associació invia organitza la #PoblenouFaVia, una caminada ciutadana, no competitiva, solidària i reivindicativa de 6,5 quilòmeres que té l’objectiu de sensibilitzar sobre la violència masclista, posar de relleu la problemàtica de les violències invisibilitzades contra les dones i recaptar fons per a projectes d’atenció i acompanyament a víctimes de violència. La ruta surt de l’estació de tren de Sant Adrià i transcorre paral·lela a les platges de Barcelona fins al barri barceloní de Poblenou.

La caminada és un dels actes de commemoració dels 65 anys que fa que l’entitat treballa defensant i acompanyant en l’apoderament a dones, infants i altres col·lectius vulnerables davant la violència, l’abús i la discriminació. L’acte es clourà amb un dinar popular al carrer, una paella solidària davant de la seu de l’entitat a Poblenou, al carrer Amistat, 13-15.

A més, durant el dinar i una estona abans, al carrer Amistat hi haurà música, vermut i tallers infantils. 

L’acció té un component solidari, ja que la recaptació aconseguida amb les inscripcions es destinarà a projectes d’acompanyament a persones que han estat víctimes de violència.

T’hi esperem!

1 comments “Caminada solidària #PoblenouFaVia 2019


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *