Sortida al Circuit de Montmeló amb els nois i noies de l’Espai Aprendre

El primer cap de setmana d’abril, es va celebrar a Montmeló el BarcelonaRX, la prova del Campionat del Món FIA de Rallycross, i els nois i noies de l’Espai Aprendre van poder gaudir de la cursa i d’una visita guiada pel recinte del circuit el dissabte.

Fins i tot van poder fotografiar-se amb el corredor i tercer classificat del mundial 2016, Andreas Bakkerud, que els va signar pòsters.

Visita solidària al circuit de Montmeló

La visita al circuit va ser possible gràcies a l’ONG Drive For Life, entitat noruega que treballa contra l’abandonament escolar prematur i per la inclusió social de joves, i que des de 2015 és partner oficial del FIA European Rallycross Championship.

A través d’aquesta organització, dos guies van acompanyar a tot el grup de l’Espai Aprendre, els van fer un tour guiat per tot el recinte, els van mostrar el paddock i els van acompanyar també durant les curses dels cotxes. Com a record tots van rebre samarretes.

Durant la jornada, els membres de l’Espai Aprendre van gaudir d’una activitat diferent i divertida, tal com es veu en la cara de felicitat de tots i totes en les fotografies i el vídeo que us deixem: