El mes de novembre de 2018 l’equip de Leroy Merlin La Maquinista va iniciar una sèrie d’obres d’arranjament i millora dels espais de la Casa de la Jove, el recurs residencial d’inclusió de l’Associació invia que acull dones, adolescents i nens i nenes supervivents de violència de gènere o d’altres violéncies.

Aquest projecte solidari ens ha permès vestir la sala de jocs i estudi, el menjador, les habitacions i el jardí, i ha permès que els nens, joves i dones acollides a la casa puguin gaudir d’una nova llum i mobiliari a les instalaciones.

Al llarg de tot un mes d’obres, muntatge i pintura, els diferents professionals de Leroy Merlin implicats en el desenvolupament del projecte solidari van mostrar un compromís, il·lusió i capacitat de treball que ens va fascinar, així com també el resultat de tot l’arranjament. Des del Servei d’Atenció Integral a la Dona de l’Associació invia volem agrair de tot cor aquesta donació, que ens ha permès comptar amb una Casa de la Jove mes acollidora que mai.

Gràcies pel vostre suport i compromís!