Tots i totes tenim poders quotidians que ens permeten enfrontar-nos a les nostres pors i barreres. Però ja saps en quin Element s’origina el teu poder? La teva força es basa més en l’Aire, l’Aigua, la Terra o el Foc?

Aquest test forma part de la campanya #superheroinesBcn, impulsada per l’Associació “in via” i 4 ONGs més que treballen per la inclusió social de diversos col·lectius. La campanya adopta el format d’un joc interactiu d’enigmes que es desenvolupa principalment per xarxes socials i que culminarà el proper 29 d’octubre amb una gran festa final plena de proves i aventures. 

Regularment al llarg de la setmana, als canals de Twitter, Facebook i Instagram de la campanya s’aniran penjant diversos enigmes que permetran col·leccionar “Paraules Força” que seran molt útils per a la missió final. Fer el test dels Elements també t’aportarà una informació que després et servirà per desplegar els teus poders durant les proves finals.

Com a cloenda a aquest mes d’enigmes i pistes, les Superheroi(ne)s es reuniran en una gran festa final, que tindrà lloc el 29 d’octubre al Parc de l’Espanya Industrial de Barcelona.

Aquí trobaràs més informació sobre el joc.