Col·labora

Vols ajudar-nos a fer encara millor els nostres recursos i serveis?

Aquí trobaràs un seguit d’opcions per fer-ho!

N

Fes-te soci

Si t’encoratgen i motiven els nostres serveis i projectes, i vols formar part d’aquest grup de persones com a soci, les persones que atenem, (especialment dones i infants, adolescents i joves), t’estaran molt agraïdes. Vols fer-te soci?

 

N

Fes una donació solidària

Qualsevol donació possibilita continuar ajudant a les persones més vulnerables. Vols fer una donacio?

Deduccions fiscals

Totes les quotes i els donatius a l’Associació in via per ser d’utilitat pública, gaudiran  el 2016 d’una deducció del 30% al 75% del seu import en la quota de la declaració de la renda, segons estableix la Llei 49/2002, de 23 de desembre, de “Régimen fiscal de las entidades sin fines lucrativos y de los incentivos fiscales al mecenazgo” atès que l’Associació in via compleix tots els requisits establerts a l’article 3 de l’esmentada Llei.

N

Fes-te voluntari

Des dels inicis de l’entitat, l’acció voluntària és una realitat permanent en la vida diària de Associació in via per donar suport i qualitat a les accions que dur a terme. Els voluntaris/es de la nostra entitat poden col·laborar en els diferents serveis d’atenció directe, en el servei de gestió administrativa i en general, en els programes i activitats que desenvolupa l’entitat. Si la nostra tasca et motiva i en vols formar part activa, integrant-te en un equip, o bé participant esporàdicament en activitats educatives o de gestió…contacta!!!…esperem les teves aportacions, temps i experiència… Vols fer-te voluntari?

 

N

Serveis prestats a les empreses

Assessorament sobre possibles contractacions i/o bonificacions, significat del treball amb suport, sobre el col·lectiu a contractar.
Pre-selecció del candidat idoni per al lloc de treball. Anàlisi a partir de les competències requerides en la vacant i disponibles en el perfil dels/les treballadors/es.
Col·laboració en pràctiques per la formació prèvia a la contractació de persones amb una discapacitat.
Suport al supervisor/a o equip de treball de l’empresa, orientació en l’acollida del/la treballador/a amb una discapacitat i suport en la formació al lloc de treball.
Seguiment a empresa, tutories amb els/les encarregats/des, per tractar tots aquells aspectes necessaris pel millor funcionament de/la nova treballadora en l’empresa.
Col·laboració necessària per a superar qualsevol deficiència o incidència que pugui produir-se en el procés d’inserció laboral.
N

Fes pràctiques amb nosaltres

Associació in via col·labora en diferents Universitats, escoles i col·legis professionals des de fa temps, acollint a estudiants de l’àmbit de l’acció psicosocial i educativa, oferint els nostres centres de treball com a espais formatius, amb la finalitat d’integrar els coneixements adquirits a través de l’exercici i l’anàlisi de la pràctica, amb la funció d’acompanyar, orientar i valorar l’alumnat durant el període de pràctiques. Aquesta tasca de formació permanent, adquisició d’experiències, aplicació de les competències i capacitats, són eines essencials per tal de construir les bases d’aquests futurs professionals. Si vols realitzar les teves pràctiques d’estudi de l’àmbit de l’acció psicosocial i/o educativa, t’oferim els nostres centres de treball com a espais de formació… contacta!… esperem la teva il·lusió, implicació i aportacions. Vols fer pràctiques amb nosaltres?
N

Treballa amb nosaltres

El nostre procediment de selecció de personal es realitza a través de convocatòries en diversos mitjans. Si estàs interessat en les nostre ofertes de feina, pots remetre el teu CV a les diferents candidatures. Si vols formar part d’un dels equips de professionals remunerats, amb una perspectiva interdisciplinària d’atenció directa (camp social, educatiu, psicològic, jurista, entre d’altres)… contacta amb nosaltres!!!… esperem la teva aportació tècnica.

T’agradaria col·laborar amb els projectes de l’Associació “in via”?

[contact-form-7 id=”583″ title=”Col·labora”]

Vols fer una donació?

Si vols ajudar al sosteniment econòmic dels nostres projectes, pots fer una donació mitjançant un ingrés al nostre número de compte o directament des de PayPal. La teva donació es destinarà íntegrament als projectes de l’Associació “in via” per a la promoció integral de les persones en risc d’exclusió social o amb algun tipus de discapacitat psíquica.

Per fer un ingrés: ES1601827767220200061743

Ajuda'ns!

Dades de contacte

També podeu contactar amb nosaltres al telèfon:

  • 93 215 56 26

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 18h

 

O bé enviant un correu a:

On som?

Carrer de l’Amistat, 15, baixos. 08005 Barcelona