Leroy Merlin finança les obres de millora de la Casa de la Jove

El mes de novembre de 2018 l’equip de Leroy Merlin La Maquinista va iniciar una sèrie d’obres d’arranjament i millora dels espais de la Casa de la Jove, el recurs residencial d’inclusió de l’Associació invia que acull dones, adolescents i nens i nenes supervivents de violència de gènere o d’altres violéncies.

Aquest projecte solidari ens ha permès vestir la sala de jocs i estudi, el menjador, les habitacions i el jardí, i ha permès que els nens, joves i dones acollides a la casa puguin gaudir d’una nova llum i mobiliari a les instalaciones.

Al llarg de tot un mes d’obres, muntatge i pintura, els diferents professionals de Leroy Merlin implicats en el desenvolupament del projecte solidari van mostrar un compromís, il·lusió i capacitat de treball que ens va fascinar, així com també el resultat de tot l’arranjament. Des del Servei d’Atenció Integral a la Dona de l’Associació invia volem agrair de tot cor aquesta donació, que ens ha permès comptar amb una Casa de la Jove mes acollidora que mai.

Gràcies pel vostre suport i compromís!

 

 

1 comentario para “Leroy Merlin finança les obres de millora de la Casa de la Jove

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *