Jornada d’intercanvi de coneixement i formació sobre la prevenció de violències

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.19.7″]

L’Associació invia celebra el proper 13 de març una jornada d’investigació i formació a l’entorn de la gestió i prevenció de la violència.

En el marc de la jornada, diversos experts analitzaran aspectes com la visualització o l’abordatge integral de la violència, la gestió familiar del conflicte, les teràpies o les estructures socials que promouen la maldat i la violència. També es posaran en comú diverses experiències de treball en la gestió de les conseqüències de la violència.

L’acte s’emmarca en la celebració dels 65 anys de treball de l’entitat en favor de les dones i contra les violències i en el convenciment que, més ellà de l’atenció a les persones, és imprescindible investigar, compartir coneixement i apostar per la formació permanent. Amb aquest esperit l’entitat ha organitzat aquesta sessió, que compta amb el suport de l’Institut de Desenvolupament Professional-ICE de la Universitat de Barcelona.

[/et_pb_text][et_pb_button _builder_version=”3.19.7″ button_text=”Inscriu-t’hi aquí” button_url=”https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSetdVqqfd82RBqtu_VtpAPNxVhym-Vef9jXfPto9NBpXFqLZA/viewform” url_new_window=”on” button_alignment=”center” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *