Acaba el programa de competències laborals en el món de l’hostaleria

Usuaris del Programa Integral de “Inserción Laboral Itinerarios individualizados” aprenen cada dimecres els plats més característics de la cuina catalana. Amb aquest curs, els usuaris que formen part del programa aprenen no només a cuinar plats típics de la gastronomia de Catalunya, sinó que al mateix temps participen d’un espai d’integració i socialització que els ajuda a apoderar-se i a trobar les seves competències i habilitats personals i professionals.

L’evolució de tots els usuaris ha estat magnífica, i tot i que el curs es va acabar aquest desembre, tots ells estan preparats per poder fer front al mercat laboral dins del sector de la hostaleria.

L’Associació “in via” continua apostant per una veritable inclusió i integració laboral dels seus usuaris, tot treballant amb ells competències transversals que el mercat els hi demana i obrint així una porta a l’apoderament de cadascun dels participants.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *